Beste klanten ik begin weer.

Jullie hebben vast de berichten gehoord dat ik weer van start mag gaan. Vandaag is het zover en ben blij om jullie weer te mogen behandelen. Ik neem met iedereen waarbij ik de afspraak heb moeten annuleren contact op om weer opnieuw in te plannen. Rustig bel of mail ik elke dag enkele van jullie om zo te zorgen dat iedereen weer kan afspreken met me. Mocht het zo zijn dat de nood hoog is dan vind ik het vanzelfsprekend dat je zelf al contact met me opneemt.

Nu ik jullie weer ga aanraken en zeker bewust ben dat Covid-19 nog onder ons is, vraag ik iedereen met verkoudheidsklachten thuis te blijven. Ben jij of is één van je huisgenoten benauwd en/of koortsig blijf dan ook thuis en hou elkaar in de gaten. Mocht bij mijzelf dit ook het geval zijn dan zal ik zeker de afspraken annuleren.

In mijn praktijk heb ik besloten omdat ik degene ben die het contact heeft toch zelf een mondmasker te dragen. Ik zal na elke behandeling mijn handen grondig wassen en neem de tijd tussendoor om de behandelkamer waar je mee in contact komt te reinigen en luchten.

Wat ik zeker nog wil zeggen is dat iedereen zelf zijn/haar gevoel moet volgen. Als er angst is om te komen, schroom niet en annuleer gewoon. We gaan met niets forceren en met zijn alle proberen om vooral ontspannen te blijven in deze ongewone situatie.

Dank jullie voor alle lieve berichten en we zien mekaar zeker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s