Shiatsu, de behandelwijze

(Deels) vergoede behandeling
Atawa Shiatsu Roosendaal - foto door Noortje Koenen
Intake Shiatsutherapie
Voorafgaand aan de Shiatsutherapie vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats. Tijdens deze intake stel ik vragen om duidelijk in kaart te brengen welke factoren invloed kunnen hebben op het ontstaan en het verminderen van de klachten. Op een heldere wijze stel ik samen met u het Shiatsu behandelplan op en geef ik antwoord op al uw vragen. De resultaten van een behandeling worden voor aanvang van elke vervolgtherapie geëvalueerd. Indien noodzakelijk stel ik het behandelplan bij en onderhoud ik tussen de behandelingen door ook telefonisch of via email contact met u.

Futon
Shiatsu wordt gegeven op een futon. Dit is een Japans gewatteerde deken die als matras wordt gebruikt. Tijdens de behandeling heeft u gemakkelijk zittende kleding aan. Het dragen van knellende kleding tijdens Shiatsutherapie raad ik niet aan.

Individuele benadering bij Shiatsu
Bij Atawa staat de cliënt en een individuele benadering van de behandeling centraal. Natascha Ligtenberg: “Bij elke eerste behandeling kijk ik naar de oorzaak van de disbalans die ten grondslag ligt aan de klacht. Dit kan betekenen dat mensen met dezelfde klacht, een verschillende behandeling krijgen, omdat er een verschil is in de oorzaak van de disbalans. Wilt u meer weten over Shiatsutherapie? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 0165 – 556735. Of stuur een email naar atawa@home.nl. Ik help u graag!”

Meer informatie over Shiatsutherapie of TCM vindt u op de website van Zhong. Zhong is een beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Atawa Health & Cure is aangesloten bij Zhong en RBNG. Dit biedt u een kwaliteitsgarantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s