Over Atawa

Atawa Health & Cure Natascha Ligtenberg - foto door Noortje Koenen

Natascha Ligtenberg is eigenaresse en initiatiefneemster van Atawa.

Atawa Health & Cure is in 1998 door Natascha Ligtenberg opgericht. Inmiddels hebben velen uit de regio Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Halderberge en Etten-Leur hun weg gevonden naar de praktijk voor Shiatsutherapie, oor acupunctuur of Chi Nei Tsang.

Natascha: “Iedere persoon is anders en hierdoor is een klacht niet standaard te behandelen. Daarom is en blijft mijn werk erg boeiend en daagt mij uit om het beste uit mezelf te halen. Mijn vak is mijn grote passie. Het geeft ontzettend veel voldoening als bv. na een aantal Shiatsubehandelingen de klachten van een cliënt verminderen. Daar doe ik het tenslotte allemaal voor. Om mijn cliënten zo goed mogelijk van dienst te blijven, volg ik  nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied en blijf ik mij continue bijscholen. En ook dat doe ik met heel veel plezier! Ik voel me erg bevoorrecht dat ik iedere dag datgene kan doen wat ik leuk vind en waar mijn hart ligt!”

Certificeringen:

  1. Shiatsutherapeute via Shu Ha Ri (Qing Bai)
  2. Westers Medische Basis HBO via Qing Bai en Shenzou
  3. Auriculotherapie (oor acupunctuur) via OTCG
  4. NADA (oor acupunctuur bij verslavingen)
  5. Orthomoleculaire geneeswijze via SOE
  6. Chi Nei Tsang via Shu Ha Ri

Registratie:

KVK nr. 20086039

Lid van NVTCG Zhong, registratienummer 280670007717

In mijn praktijk handhaaf ik de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de NVTCG Zhong en werk volgens de richtlijnen van de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijze.

privacyverklaring

Plaats een reactie